Krom-tabletter – Undervurdert for et sunt og friskt liv

Krom-tabletter – Undervurdert for et sunt og friskt liv

Krom er et livsviktig sporstoff og frigjøres sammen med insulin ved glukosebelastning. Det er med på å holde kroppens blodsukker i balanse ved at det bidrar til at insulin får blodsukkeret inn i cellene og øker virkningen av insulin – I praksis sørger dette for å redusere behovet for sukker.

Variert kosthold – ikke bare en myte

 Det er det mange årsaker som har negativ påvirkning på krombeholdningen i kroppen. Erfaringsmessig har ofte stress og dårlig kosthold en sammenheng med reduksjon av krom-nivået i kroppen. Selv om krom finnes i matvarer som kjøtt, innmat, nøtter, mandler, tørkede aprikoser, sopp, brokkoli, fullkornsprodukter, ølgjær og skalldyr, er allikevel nivået så lavt at man må spise variert for å dekke kroppens behov av krom.

Krom-tabletter og tilskudd

Tilskudd av krom i kombinasjon med sunt kosthold er viktig, spesielt når du spiser raffinert eller kokt mat. Krom forbedrer opptaket av glukose i kroppens celler, og bidrar dermed til produksjon av stabile energinivåer og senker lysten på sukker.

Andre fordeler du får med krom-tabletter og tilskudd

• Regulering og håndtering av blodsukker
• En sunn energiomsetning
• En sunn produksjon av kolesterol
• Vektkontroll

Hos oss i Isblå.no finner du følgende krom-tabletter og tilskudd

KROM BALANSE – 180 tabletter (vegansk)

Krom Balanse er krom-tabletter med Organisk gjærbundet krom med synergisten Niacin og den stimulerende urten Cinnamomum burmanii (kanel) får å bedre opptaket av krom. 

Kjøp her

EIDON KROM FLYTENDE MINERALTILSKUDD 60 ML

Eidon Flytende Krom har høy biotilgjengelighet. Krom er et viktig mineral som blant annet er involvert i opptaket av glukose i kroppens celler. Eidon ioniske mineraltilskudd med krom er et lettopptakelig tilskudd som passer enhver gane. 

Kjøp her

MIN PLEX BALANSE

EMin Plex Balanse er vårt mestselgende produkt. Godt balansert med B-vitaminer, magnesium, mangan og krom kan dette tilskuddet gi ideell støtte for å motvirke noe av den moderne livsstilens negative virkninger som stress og dårlig kosthold. 

Kjøp her

For å bidra til et normalt blodsukker, fungerer krom best ved inntak før måltidene.

Isblå.no er en norsk nettbutikk som selger helseprodukter deriblant krom. I tillegg har vi Omega 3-olje av eget merke, kosttilskudd fra Great Earth og Sano Helseprodukter, samt nyttig litteratur og andre produkter for et sunt og aktivt liv.

For oss er det viktig at du finner de rette produktene – de som passer for nettopp deg. Vi legger stor vekt på opplysning og veiledning i samarbeid med våre fagkyndige terapeuter i hele Norge. Benytt deg av vår fagkunnskap når du skal finne rett krom-tabletter.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Isblå.no, helt uforpliktende!

Kilder: fhi.no, helsedirektoratet, sml.snl.no  berit.no, matportalen.no, pubmed.gov

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.