pH Balanse endelig tilbake!

Nå har vi endelig fått pH Balanse tilbake på lager!

Isblå har lenge vært tomme for pH Balanse, noe som har vært en utfordring og skuffelse for mange. Grunnen til at denne har vært utsolgt så lenge er råvaremangel hos produsent. Vi beklager så mye de ulemper dette har medført!

Vi velger å feire denne tilbakekomsten med en god rabatt på 20% ut januar! 

Bruker du terapeut som er registrert i Isblå sitt terapeutregister (se register her), be om rabattkode. Alle terapeuter har fått utdelt rabattkode på 5%. Det vil si at du får totalt 25% rabatt på dette produktet med å bruke denne rabattkoden. Det skal være fordeler med å gå til terapeut!

pH Balanse for økt produksjon av magesyre

Har du litt lavt energinivå og foretrekker karbohydrater fremfor proteiner? Har du i tillegg treg mage og ønsker deg mer energi? Dette tilskuddet stimulerer magesyreproduksjonen og vil hjelpe deg å fordøye maten slik at du kan nyttiggjøre deg energien i maten du spiser.

Produktet inneholder ulike vitaminer og urter som kan bidra til å bedre nedbrytningen av maten vi spiser, og dermed øke opptaket av næringsstoffer. Innholdsstoffene er nøye valgt ut for å få et produkt som støtter en god fordøyelse. 

Les mer om produktet her..

 

Er du usikker på din fordøyelse?

Vil du sjekke om dette er et godt valg for deg?

Kontakt din HMA-terapeut på vår oversikt over terapeuter her  eller gå til www.haranalyser.com for å finne din HMA-terapeut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.