Nye navn og resepter på Sano-produktene

Det råder forståelig nok litt forvirring med tanke på de nye kosttilskuddenes navn. Hovedregelen er at det gamle Sano “hovednavnet” kommer først, som for eksempel Para -, Sym-, Adre-, Magnesium osv.  Etter “hovednavnet” er alle navnene byttet til “Balanse”, som for eksempel Para Balanse, Sym Balanse, Adre Balanse og Magnesium Balanse.

0100-adre-balanse fra Sano copy

Det er et par unntak fra hovedregelen i navngivning av de nye Sano-produktene:

HCL Plus = pH Balanse
GT Formula = Krom Balanse

De gamle Sano-tablettene kan byttes 1 – 1 med nye Sano-tabletter. Der dosene av viktige ingredienser er endret, er det kompensert med et stimulerende urt, en bedre kilde/form av ingrediensen, eller begge deler. Dette for å sikre at produktene oppfyller kravene til det nye norske regelverket, samtidig som opptaket tilsvarer de “gamle” Sano-produktene.

Hvis du vet du er følsom for visse ingredienser, sjekk ingredienslisten nøye og ta saken opp med din terapeut hvis du lurer på noe.

I hårmineralanalyser tatt etter uke 15, er planen at de nye navnene er satt inn i de norske analysesvarene. I mellomtiden må dere hjelpe pasientene deres til riktige produkter. Vi klarer ikke å hjelpe alle alene! Vær så snill å kontakt dine pasienter og forklar.

Kjære pasienter; vær vennlig å kontakte din terapeut for hjelp dersom informasjon ovenfor ikke er tilstrekkelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1