Anbefalte tester

Alle Isblås.nos anbefalte tester

Informasjon om Isblås anbefalte tester

I dag er veien til kunnskap veldig liten, med all informasjon vi kan få tak igjennom nettet. I tillegg er det hauger av skoler og kurs blant annet innen ernæring, som gjør at vi får en del eksperter som også uttaler seg i sosiale medier, på nyheter og andre aktuelle kanaler. Dette kan være både en velsignelse og en «forbannelse», fordi man kan risikere å gå seg vill i all informasjonen der ute. Og noe vi vet, er at når det kommer til ernæring, så ser det ikke ut til at det er noe one size – fits all, dessverre.  

Vi har alle våre særegenheter og ulike utfordringer, i større eller mindre grad, med helse og kropp. Og selv om 5 personer kommer med samme symptom, kan det være 5 ulike måter å behandle disse symptomene på. Derfor vet vi at det å teste seg for hva man personlig trenger av næring og evt tilskudd, er noe av det smarteste man gjør for å komme i mål med optimal helse. 

Testene vi anbefaler, vil utfylle hverandre på en særdeles god måte, og med alle testene sammen, vil du kunne få en personlig tilpasset veiledning for kosthold og kosttilskudd, som vil hjelpe deg til en optimal helse i balanse.

Ta matintoleransetest!

Matintoleranse kan være vanskelig å oppdage, gjerne med diffuse symptomer som ofte oppstår timer og dager etter inntatt gjeldende matvare. Symptomer som hudproblemer, tretthet, mage- og tarmplager, hodepine, søvnutfordringer, uro osv er typisk for matintoleranse. Og det at symptomene kan oppstå så lenge etter at man har inntatt den spesifikke matvaren, gjør at det kan være vanskelig å knytte symptomene til mat. I tillegg kan det gjøre det vanskelig å bruke eliminasjonsdiett. Ofte ser vi også at det ikke er bare en matvare som gir utslag, noe som gjør utfordringen enda større. 

Ett stikk i fingeren er nok og gir da svar på toleransegrensen for 96 – 208 mat-og drikkevarer for deg personlig.

Unngå frustrasjon og lange tider med utprøving og eliminering av matvarer.

Vi anbefaler EU Biotek sine matintoleransetester, med oversiktlige rapporter og dyktig kompetanse bakenfor. 

 

ta test

Ta hårmineralanalyse!

Er du interessert i egen helse og ønsker en personlig tilpasset kostholdsveiledning som gir svar på akkurat hva du trenger av mat og næringsstoffer basert på pålitelige og velutprøvde tester med over 35 år med forskning bak seg?

Hvorfor bruker man hår? Kliniske undersøkelser har vist at en riktig innsamlet hårprøve avslører kroppens nivåer av både mineraler og tungmetaller. En hårmineralanalyse avslører på en unik måte det indre miljøet i kroppens celler over en lengre tidsperiode. Andre analysemetoder kan ha problemer med å vise dette. Der hvor andre tester avslører et øyeblikksbilde av hvordan det står til, så vil du få et mer helhetlig inntrykk som kan gi deg 

Alle kan ha nytte av å ta en hårmineralanalyse, og særlig de som stresser kroppen fysisk eller psykisk, har et ensidig kosthold, tar kosttilskudd, ønsker å forebygge sykdom, er særlig interessert i egen helse, kan ha medfødte ubalanser eller som ikke finner årsaker til at de føler seg dårlig. Gå til terapeut-oversikten

ta test

Hva finner man i en hårmineralanalyse?

En hårmineralanalyse gir en god oversikt over kroppens indre miljø, og kan avdekke kroppens ernæringsstatus, viktige hormonbalanser, metabolsk typebestemmelse, hvor effektivt kroppen jobber med de ulike næringsstoffene. 

Trace Elements Inc. ble etablert i 1984 og er verdens ledende laboratorium for hårmineralanalyser. De har tatt mer enn 60.000 analyser av nordmenn, over 150.000 i Skandinavia og over 2 millioner analyser totalt i verden, og antallet analyser tatt øker for hvert år. 

En hårmineralanalyse er en personlig analyserapport som gir deg detaljene i de faktiske funnene i din hårprøve, og gir innsiktsfulle og individuelt tilpassede konklusjoner, råd og veiledning. Sammen med din HMA-terapeut vil du kunne få et unikt verktøy som vil hjelpe deg til en bedre hverdag og gladere kropp.  En hårmineralanalyse gir deg mulighet til å bedre forstå deg selv, samt at den gir deg konkrete forslag til å forbedre helsen og hverdagen din.

TA HÅRANALYSE
Kvinne med lang, mellomblondt hår
Omega-3-fettsyrerike matvarer

Ta fettsyretest

Det å ha kunnskaper om din fettsyrebalanse, altså balansen mellom de ulike omega-fettsyrene, kan ha stor innvirkning på din helse og utvikling. Med en fettsyretest får du en omfattende rapport med forholdstall og referanseområder. Du får forholdstallene mellom umettet og mettet fett, mellom omega-3 og omega-6, og mange flere. Ved å ta en fettsyretest kan du også kontrollere at omega-3 tilskuddet du evt tar gir deg riktig balanse. Du kan også kontrollere at mengden er riktig for deg. Vi har alle individuelle behov for mengde og type omega-3, ett produkt kan passe for andre, men ikke alltid for deg, og omvendt. 

Hva gjør omega-3 og andre fettsyrer?
Bidrar til normal celleånding i organene. De styrer vekst, vitalitet og mental tilstand. Opprettholder spenstighet og smidighet hos cellene, slik at cellemembranen holder seg my og næringsstoffer kan trenge igjennom. Blodets koagulering.  Normal kjertelaktivitet. Myk og sterk hud og sterke tenner. Øker cellenes tilgang på kalsium og fosfor og beskytter mot stråling. Gir energi, holde kroppstemperaturen, beskytter nervene og organer. Gå til terapeut-oversikten.

ta test

MatLos

Hvorfor er det viktig å investere i seg selv? Vi tar ofte god helse som en selvfølge og forventer at kroppen skal fungere optimalt, men summen av valgene i hverdagen kan ha stor betydning for hvordan vi har det i det lange løp. Vi mener at det er viktig å prioritere seg selv slik at du får være den beste utgaven av deg selv. Reduser gjetting med persontilpasset ernæring og få tilbake balansen din. 

For å kunne bli MatLos må terapeuten oppfylle noen krav. Dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg når du oppsøker en MatLos. Du får skreddersydde kostholds- og ernæringsråd basert på tester, som gjør at man kan tilnærme seg utfordringene på et personlig plan, med riktig bakgrunnskunnskap om deg. Visjonen er å øke selvinnsikt i ernæring, redusere gjetting og gi inspirasjon til endring.

VIL DU BLI MATLOS?

Relevante Isblå-produkter

449,00 kr
389,00 kr
SALG
220,00 kr
SALG
165,00 kr
499,00 kr
250,00 kr
SALG
349,00 kr
SALG
339,00 kr