Isblå omega-3-produktene er nå i salg

Isblå - Andre varer - banner av snødete fjell oppe i skyene med blå himmel bak

Vi starter med to produkter, hvorav et er i kapsler og velegnet til å forebygge omega-3 mangel, mens det andre er på flaske for terapeutisk bruk. Formuleringen av begge produktene er nøye vurdert og optimalisert for effektivt opptak av riktig omega-3, samt uproblematisk bruk sammen med rebalanseringsproduktene fra Sano Helseprodukter.

Husk; Er du på et rebalanseringsprogram med Sano Helseprodukter skal du ikke ta tran fordi det inneholder store mengder vitamin A og D, som potensielt forkludrer rebalanseringen.

Isblås omega-3 produktet i kapsler gir i tillegg en liten dose med gurkemeie og sort pepper. Gurkemeie blir best tatt opp i kroppen når det tas sammen med olje, og sort pepper forsterker opptaket av de aktive metabolittene. Når du tar den anbefalte dagsdosen med tre kapsler gir dette tilsammen et meningsfylt opptak av gurkemeie.

Det terapeutiske Isblå omega-3 produktet på flaske gir en kostnadseffektiv mulighet for store doser, for deg som trenger det. Produktet er blandet med anisolje, hovedsakelig for å gi god smak over tid.
Begge omega-3 produktene er basert på naturlig villaksolje fra Alaska, renset på Island og stabilisert med naturlig blandede tokoferoler (vitamin E) og pakket i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.