ISBLÅ OMEGA-3 VILLAKSOLJE MED SITRONSMAK
Best før 31.05.2024, men fortsatt samme gode kvalitet og like god i lang tid etter best før dato!
Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen med et HMA rebalanseringsprogram. Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA, som er en spesiell omega-3 fettsyre. DPA er den anerkjente grunnen til at selolje er kjent som en god kilde til omega-3.
Ren og naturlig omega-3 villaksolje
- 100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler.
- Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden.
- Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC.
- Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden.
- Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet.
- Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer.
- Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet.
God for blant annet hjerte, øyne og hjerne
Omega 3 fra fiskeolje er kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt om ved 250 mg DHA eller mer.
I større doser er det mye som tyder på at det også er særskilt bra for ledd, muskler og psykiske lidelser, så vel som del av smertebehandling. For poteniselt å oppnå disse fordelen, er det dog nødvendig med dosering på minimum 1 spiseskje hver dag til smertene er borte. Det bør de være innen 4-6 uker, for så eventuelt å redsere dosen noe.
For å kunne ta slike doser store doser med fiskeolje uten ubehag, kreves en meget god kvalitet. Isblå villaksolje er behandlet som ferskvare fra første øyeblikk i ny og moderne fabrikk i Prince Williams Sounds Bay. Det er tilsatt naturlig vitamin E for å bevare ferskhet fram til renseprosessen som gjøres på Island. Den sendes så til Norge for å fylles på flasker og da blandes også anisolje inn, som er spesielt egnet for å bevare lakseoljens ferskhet.
Ferskhet
Lagringsprøver tyder på at villaksoljen holder seg like fersk i mer enn fem år etter produksjon, selvom den kun kan stemples med 2 år. Tilsetningen av anisolje gir også villaksoljen en mild og god smak av anis (lakris). Som eterisk olje er anis kjent som god for pusten og fordøyelsen.
Aluminiumsflasken er godkjent for mat og pharma, med en innvendig beskyttelseshinne.
Hjerteflimmer
Nye metastudier av inntak av omega-3 viser at inntak av store mengder omega-3 kan øke risikoen for hjerteflimmer. Store doser er doser over 1 g totalt av fettsyrene EPA og DHA.
Vår anbefaling av inntak av omega-3:
Hvis du kke spiser noe særlig med fisk eller inntar noe omega-3, bør du ta større doser av omega-3 i 3-6 mnd for så å trappe ned doseringen. Opplever du hjerteflimmer av omega-3 tilskudd, bør du trappe ned doseringen evt kutte ut en måned for så å starte opp med mindre dosering, som f.eks daglig anbefalt inntak. eller som anbefalt av terapeut.
Det å ta omega-3 er fortsatt svært gunsitig for helsen, men det å ta omega-3 i riktig mengde er det viktige å huske. Er du usikker på hvilken mengde som er rett for deg? Vi anbefaler alltid å teste hva du trenger.
Pia –
Supergod og frisk omega-3. Ungene elsker den (utrolig nok). Den føles god i munnen og ingen ettersmak. Anbefales.