Average Rating: 5.0 out of 5 (4 votes)
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Tora K
Diana Vågenes

Utmattelsen ble borte

Jeg hadde hatt utmattelse i noen år da jeg tok kontakt med Arena Helse.
Mine blodprøver hos legen var alltid bra, men jeg følte meg energiløs.
Håranalysen viste at jeg hadde store mangler. Diana hos Arena Helse anbefalte meg de riktige kosttilskuddene og hjalp meg å endre kostholdet. Etter 6 uker begynte energien sakte å komme tilbake. I dag, 9 mnd etter føler jeg endelig at jeg har fått min energi tilbake. Tusen takk for super behandling og profesjonell hjelp.

5 måneder ago
Maria
Diana Vågenes

Håranalyse og kosthold

Jeg tok behandling hos Arena Helse for håranalyse. Og angrer at jeg ikke har gjort dette tidligere – hvor mye bedre livet kunne vært! Med tilpasset tilskudd og kostholds råd virker kroppen som den skal. Det overrasker meg fortsatt, hvor enkelt noen anbefalinger er, og hvor stor effekt dette kan ha. Man kan forbedre hverdagen betraktelig, og dette gir ekstremt mye verdi for pengene! Har anbefalt dette til flere venner. Med vennlig hilsen Maria

5 måneder ago
A. Thoralfsen
Diana Vågenes

Eksem og ledd smerter

Tusen takk Diana hos Arena Helse for din hjelp. Jeg er veldig takknemlig for din genuine interesse i mine plager. Jeg hadde store utfordringer med eksem og ledd smerter, som gjorde hverdagen min vanskelig. Etter at jeg tok en matintoleranse test og en håranalyse har hverdagen blitt så mye bedre. Nå er eksemet borte og ledd smertene på et minimum. Anbefaler deg til alle.

5 måneder ago
M.K
Diana Vågenes

Engasjert og kunnskapsrik

Arena Helse oppleves som en seriøs aktør. Jeg har blitt møtt med interesse, gode spørsmål og blitt lyttet til. Diana er kunnskapsrik, og har samtidig evnen til å se utenfor eget område.
Alt i alt har jeg fått god hjelp, og opplever en vesentlig bedring i helsen.

4 måneder ago

Gi en tilbakemeldig på Arena Helse v/Diana Vågenes.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Terapeut

Arena Helse v/Diana Vågenes

Arena Helse v/Diana Vågenes

Ingvald Ludvigsens gate 14

3027

 

Drammen

95033110

100007

Spesialområder:

Informasjon om terapeuten:

Velkommen til Arena Helse!

Vi tilbyr et bredt utvalg tester og behandlinger, gjerne i kombinasjon. Hos oss er du som kunde i sentrum og vi skreddersyr gjerne et individuelt opplegg til deg.

Vi har 20 års erfaring med behandling av både voksne og barn. Du kan få hjelp uansett hvor du bor. Ta kontakt for en gratis telefon konsultasjon. Alle våre tester kan enkelt utføres hjemme, via et kitt vi sender til deg. Alle behandlinger og oppfølginger kan utføres pr telefon/nett. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

På jakt etter en annen terapeut?

Se oversikten over alle terapeuter tilknyttet Isblå

TIL OVERSIKT