Nye Omega-3 produkter fra Isblå!

Isblå Omega-3 er et vegansk alternativ til fiskeoljer og et spennende kosttilskudd med mange potensielle helsefordeler.

Vi er stolte av å kunne presentere nye Isblå Omega-3

100% vegansk og naturlig

Isblå algeolje, rik på omega-3, er mer naturlig fordi den får naturlig næring når den vokser og fermenteres. Den tilsettes så resveratrol og vitaminer, for å øke næringsverdien ytterligere. Resveratrol er en kraftig antioksidant som finnes naturlig i visse matvarer som røde druer og bær. Olivenoljen beskytter og forsterker de naturlige helsefordelene av algeoljen.

Vår omega-3 algeolje er blant de aller beste på markedet!

Isblå omega-3 algeolje er av de aller beste, blant annet fordi den ikke er genmodifisert, og til forskjell fra de fleste på markedet får den også naturlig (ikke genmodifisert) næring. Produktene er spennende kosttilskudd med mange potensielle helsefordeler. Som et vegansk alternativ til fiskeolje tilbyr de en kilde til essensielle omega-3 fettsyrer, uten å påvirke fiskebestanden og havet på en negativ måte.

  • Støtte for hjerte- og hjernefunksjon
  • Støtte for øyne og ledd
  • Reduksjon av betennelse
  • Støtte for hudens helse
  • Øker sjansen for et lengre liv!


Isblå Omega-3 fra algeolje er et naturlig vegansk og bedre alternativ

Isblå algeolje er naturlig vegansk og passer for bruk av et bredere publikum, inkludert veganere, vegetarianere og de som ønsker å redusere sitt forbruk av animalske produkter av hensyn til dyrevelferd og miljøet. Videre eliminerer det risikoen for eventuelle allergiske reaksjoner på fisk eller skalldyr, og det passer også for de som følger en plantebasert diett av helsemessige årsaker.

Naturlig sunn og ikke genmodifisert

Dette kan være et viktig hensyn for mange mennesker som foretrekker naturlige produkter, og det er en betydelig faktor for de som er opptatt av bærekraft og etisk forbruk.

Kommer i kapsler og flytende version med sitronsmak

Introduksjonsprisen gjør det enda mer tiltalende for de som ønsker å prøve produktene og oppleve fordelene.

Vi ønsker at du som kunde skal finne frem til de riktige produktene som passer for nettopp dine behov, og legger stor vekt på opplysning og veiledning i samarbeid med våre mange terapeuter rundt omkring i landet.

Velkommen til isblå.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.