Isblå Omega-3 Villaksolje

Isblå Omega-3 fra villaksolje er et naturlig og bedre alternativ

Oljen er rik på EPA og DHA, i tillegg til at den inneholder signifikant mengde av DPA (til motsetning av tran) som er en spesiell omega-3 fettsyre med navnet docosapentaenoic acid, som man finner i blant annet brystmelk og villaksolje. En del studier viser til at DPA kan beskytte hjernen mot depresjon, demens og schizofreni. I tillegg viser enkelte studier at DPA er mange ganger bedre enn EPA til å motvirke stive blodårer og hindre fettavleiringer i blodårevegene. 

Omega-3 med allsidige fordeler

 Omega 3 fra fiskeolje er kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt om ved 250 mg DHA eller mer.

Sertifisert og bærekraftig

  • 100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler)
  • Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden
  • Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC
  • Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3
  • Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet
  • Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer
  • Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet 

Isblå omega-3 flytende villaksolje med anis eller sitron.

I større doser er det mye som tyder på at omega-3 også er særskilt bra for ledd, muskler og psykiske lidelser, så vel som del av smertebehandling. For potensielt å oppnå disse fordelen, er det dog nødvendig med dosering på minimum 1 spiseskje hver dag til smertene er borte, og det bør de være innen 4-6 uker, for så eventuelt å redusere dosen noe.

For å kunne ta slike doser store doser med fiskeolje uten ubehag, kreves en meget god kvalitet. isblå villaksolje er behandlet som ferskvare fra første øyeblikk i ny og moderne fabrikk i Prince Williams Sounds Bay, og er tilsatt naturlig vitamin E for å bevare ferskhet fram til renseprosessen som gjøres på Island. Villaksoljen sendes så til Norge for å fylles på flasker og da blandes også anisolje og sitron/appelsinolje inn for smakens og holdbarhetens skyld.

Isblå Omega-3 Villaksolje med sitron

Inneholder en dagsdose av omega-3 på 1100 mg, inkludert 470 mg DHA, 440 mg EPA og 100 mg DPA.

En omega-3 olje med frisk smak av sitron og appelsin, som både barn og voksne liker. Både sitron- og appelsinolje er blant annet kjent for sine forfriskende smaker, i itillegg til sine rensende, styrkende og antiseptiske egenskaper. 

Kjøp her

Isblå Omega-3 Villaksolje med anis

Inneholder en dagsdose av omega-3 på 1100 mg, inkludert 470 mg DHA, 440 mg EPA og 100 mg DPA

Anisolje er spesielt egnet for å bevare ferskhet, og gir villaksoljen en mild og god smak av anis (lakris). Som eterisk olje er anis kjent for å være god for pusten og fordøyelsen. 

Kjøp her

Isblå Omega-3 Villaksolje i kapsler
med gurkemeie og vitamin K2

Gurkemeie er, som omega-3, betennelsesdempende og en kraftig antioksidant og må tas med olje for å muliggjøre opptak gjennom tarmen. Vi har valgt å tilsette en meningsfull og samtidig begrenset mengde gurkemeieekstrakt, slik at man trygt kan ta opptil maksimalt anbefalt dosering av omega-3. Sort pepper er tilsatt for å bremse opptaket av de inaktive metabolittene og øker dermed opptaket av de effektive virkestoffene.

MK-7 (Vitamin K2) er kjent som et svært biotilgjengelige K-vitamin, og som omega-3, er det viktig for å vedlikeholde et sunt hjerte- og karsystem. I tillegg er det en nødvendig komponent for blod til å koagulere. Mest kjent er dog K2-vitaminet som viktig for å bygge og vedlikeholde sunn benstruktur i kroppen uten at den utgjør den samme frykten for «overdosering» som andre former for K-vitamin.

Kjøp her

Hjerteflimmer

Nye metastudier av inntak av omega-3 viser at inntak av store mengder omega-3 kan øke risikoen for hjerteflimmer. Store doser er doser over 1 g  totalt av fettsyrene EPA og DHA.

Vår anbefaling av inntak av omega-3:

Hvis du kke spiser noe særlig med fisk eller inntar noe omega-3, bør du ta større doser av omega-3 i 3-6 mnd for så å trappe ned doseringen. Opplever du hjerteflimmer av omega-3 tilskudd, bør du trappe ned doseringen evt kutte ut en måned for så å starte opp med mindre dosering, som f.eks daglig anbefalt inntak. eller som anbefalt av terapeut.

Det å ta omega-3 er fortsatt svært gunsitig for helsen, men det å ta omega-3 i riktig mengde er det viktige å huske. Er du usikker på hvilken mengde som er rett for deg?  Vi anbefaler alltid å teste hva du trenger.

God holdbarhet

Lagringsprøver tyder på at villaksoljen holder seg like fersk i mer enn fem år etter produksjon, selvom vi kun setter best-før-dato inntil 3 år. 

Aluminiumsflasken er godkjent for mat og pharma, med en innvendig beskyttelseshinne.

For oversikt over våre produktalternativer for Isblå Omega-3 Villaksolje se mer her…

 

 

Kilder: fhi.no, helsedirektoratet, sml.snl.no  berit.no, matportalen.no, pubmed.gov

Utvalgte produkter:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.